1.4.0
- In een gedeelde lijst kun je een taak aan een van de leden toewijzen, met het veld Toegewezen aan in de editor. Op de taakregel zie je voor wie hij is; is dat jij, dan staat er Voor jou.
- Alle taken laat vanaf nu de taken weg die aan iemand anders zijn toegewezen. Die zie je nog wel als je de gedeelde lijst zelf opent. Taken die aan niemand zijn toegewezen blijven in je overzicht staan.
- Heeft een toegewezen taak een tijd, dan gaat de herinnering naar degene aan wie hij is toegewezen, in diens eigen tijdzone. Je geeft de melding dus mee.
- Je kunt een naam invullen in je profiel. Die zien de andere leden van een gedeelde lijst, in plaats van je e-mailadres. Log je in met Google, dan staat je naam er meteen.
- Ook via AI: de assistent kan een taak toewijzen aan een lid op e-mailadres, en laat zien voor wie een taak is.